Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

héj nélküli hagyma

héj nélküli hagyma

Dexter találkozása Az 50 első randival?

2022. február 28. - héj nélküli hagyma

fb_borito.png

Mindig is úgy gondoltam, hogy milyen jó történet születhetne abból, ha valaki egyszer keresztezné a Dexter sztoriját  a titkolózó, de normális életre vágyó sorozatgyilkosról valamelyik (de igazából bármelyik) rom-kom történetével, ahol az ihletett, csillagok között köttetett frigyet habár először beárnyékolja titok/félreértés, de persze végül minden problémát a szerelem, az örök boldogság és a közös rohanás a naplemente felé. Szomorúan konstatáltam, hogy ilyen nem nagyon létezik, ezért végül úgy döntöttem, megcsinálom én...

 Körülbelül 15 éve dédelgetem azt az álmomat, hogy egyszer írok egy regényt, mióta első novelláimat kezdtem írogatni gimiben közvetlenül azután, hogy először találkoztam Edgar Allan Poe-t Vörös halál álarcával. Aztán teltek szépen az évek értelmes és kevésbé értelmes elfoglaltságokkal, de aztán egyszer csak sikerült vennem lelkierőt, hogy belevágjak, és egy évre rá elkészült az Isteni szívjáték.

Mondanám, hogy minden percét élveztem, de anyukám arra tanított, hogy hazudni csúnya dolog, de nehéz időkben szerencsére mindig segítségemre sietett a "Mi van ha meghalok, és semmi nem marad utánam?" jelszóra aktiválódó szorongásom, ami habár felettébb egészségtelen, tagadhatatlan tény, hogy A osztályú üzemanyaga a művészi alkotófolyamatnak.

Egy szó, mint száz, a regény megjelent az Underground kiadó gondozásában, és március 9-ei hivatalos megjelenésig, ezen a linken előrendelhető bárkinek, aki nyitott egy kis könnyed, vérben és nyálban tocsogó, hamisítatlan szerelmi sztorihoz. Kedvcsinálónak pedig álljon itt a "hivatalos" ismertető.

Hétfő reggelt írunk.

Éva kétségbeesetten rohan keresztül a nyári napsugarakban fürdőző városon, nehogy elkéssen a fontos megbeszéléséről.
Traumatikus szakításának éjsötét emléke még ott lebeg a feje fölött, és közben fogalma sincs, hogy néhány órán belül az élete gyökeresen meg fog változni majd, amikor a sors összehozza Ádámmal, a vicces, okos és "Atya ég, milyen jóképű" férfivel.
Ezzel aztán kezdetét veszi Éva életének legizgalmasabb és egyben legromantikusabb hete.

Vajon Ádám minden, amire Éva valaha is vágyott?
Vajon Éva képes lesz kiheverni a szakításának borzalmas körülményeit, és továbblépni az életével?
Vajon problémát fog okozni, hogy Ádám a szabadidejében nőket darabol fel, vagy a szerelem minden akadályt legyőz?
Vajon Éva oda fog érni a fontos megbeszélés kezdetére, vagy tök fölöslegesen vett fel lapostalpú cipőt?

Jó kérdések ezek, és talán… válaszok is vannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://hejnelkulihagyma.blog.hu/api/trackback/id/tr1717765150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása