Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

héj nélküli hagyma

héj nélküli hagyma

Top 5 szexuális tevékenység, amit NE próbálj ki megkérdezés nélkül

2021. január 07. - héj nélküli hagyma

 73-erikachip.jpg

Úgy látom a verseim és a kisfilmjeim nem nagyon mennek itt a blog szférában, pedig nagyon szeretnék már sikeres lenni és a Blog.hu címlapra kerülni. Úgy vettem észre, hogy ezek a listák jól mennek, szóval remélem ez meg fogja hozni a várva várt hírnevet. Íme tehát a Top 5 szexuális tevékenység, amit ne próbálj ki a párod megkérdezése nélkül.

5. A Samara-zás

Lehet, hogy ez senkinek nem jutna amúgy eszébe, de gondoltam ideteszem, mert a múlt héten néztem meg a Kör japán változatát, és nem tudok azóta normálisan aludni. Hölgy olvasóimat inkább érinti a dolog, de bizonyos testalkattal és frizurával a férfiak is meglephetik kedvesüket ezzel a trükkel. A lényeg, hogy lovagló pózban vagyunk felül, és egy váratlan pillanatban a frissen mosott, szexisen vizes hajunkat előrecsapjuk, hogy eltakarja az arcunkat, tudjátok...olyan Samara-san. DE NE TEGYÜK! A partnerünk összefogja szarni magát, és nem hogy szexelni nem akar majd, valószínűleg egy ágyba sem lesz hajlandó velünk többet lefeküdni.

4. Arcon pisilés

Bárkivel előfordulhat, hogy miközben orális szexet folytat a partnerével úgy, hogy ő van felül, arra gondol, hogy "hát a kapcsolat kezd kicsit kihűlni, karantén sem tett jót, jó lenne valamit kipróbálni". Ha ehhez még hozzá jön a két liter kóla, amit nachos chips mellé fogyasztottunk el a szex előtti összebújós sorozatnézés közben, akkor jöhet a kézenfekvő ötlet, hogy bevezessük a kapcsolatba a pisiszex misztikus világát. NE TEGYÜK! A cucc jó eséllyel szembe és szájba fog kerülni, ami csíp és mellé kurva szar íze is van, a párunk tutira nem fogja értékelni az ötletet.

3. Meglepetés hármas

Ugye megvan az az érzés egy fárasztó hét után, amikor bemész egy plázába, és arra gondolsz, hogy "most meglepem magam valamivel, mert megérdemlem"? Na ugyanez történik itt is, csak nem plázába mész be, hanem egy szexpartner kereső oldalra, hogy meglepd magad egy édeshármassal...mert ugyebár megérdemled. Ha a párod igazán szeret, ezt nyilván megérti és támogatni is fogja a dolgot, a probléma csak az, hogy ha szex közben egyszer csak betoppan egy idegen alak, akkor először is kedvesed könnyen betörőnek vélheti, ami kínos jelenetet eredményez. Ha esetleg mégis előbb meg tudnád magyarázni a dolgot, mint hogy párod visítva elmeneküljön, vagy neki essen puszta kézzel meztelenül, mint Viggo Mortensen a Gyilkos ígéretekben, bemutatni mindenképp be kell egymásnak őket. A minimális jómodor ezt követeli, ha már testnedveket fognak rajtad keresztül cserélni, viszont a bemutatkozástól az egész szitu megint rém kínossá válik, ami után szinte lehetetlen lesz újraéleszteni az erotikus hangulatot. Nem ajánlom.

2. Az Oroszlánkirály

Általában elmondható, hogy az arcos húzások kockázatosak, a listánkon is ez már a második ilyen elem, ami a Samara-zással ellentétben inkább a fiúkat érinti. Ahogy nyilván ti is tudjátok, itt arról van szó, hogy amikor a partner arcára élvezel, megpróbálsz a homlokára célozni, és ha sikerül, a hüvelykujjaddal egy finom, szeretetteljes mozdulattal egy csíkban elkened a cuccot, majd Rafikii-szerű hangon elmormogod, hogy "Szimbaaa". Elsőre jó mókának tűnhet, viszont a párod esetleg a hirtelen jött gyermeki nosztalgiától fűtve elkezdheti énekelni az Oroszlánkirály főcímdalát, amitől a szex könnyen átfordulhat egy Disney Duettbe, azt pedig senki nem szeretné, igaz?

1. A Feketeözvegy

Listánk utolsó helyezettje akkor lehet csábító, ha épp a jó öreg kibékülős szexet töltjük, amikor egyszer csak eszünkbe jut, hogy min is vesztünk össze párunkkal fél órával korábban, amitől újra kurva idegesek leszünk. Ekkor jó ötletnek tűnhet elővenni a párna alól a betörőktől és Szamarától való félelmünkben odarejtett kést és egy jól irányzott mozdulattal nyakon szúrni kedvesünket. Estleg a frusztráció hevében lehet tetézni a dolgot az eszköz fülbe és szemgolyóba való mártogatással, DE NE TEGYÜK! Az adott pillanatban felszabadító élmény lehet, viszont később nehéz lesz a lepedőből foltmentesen kimosni a vért és a csarnokvizet, valamint párunk halála után lesz egy pár másodperces időablak, amikor gyakorlatilag nekrofilok leszünk, ami azért valljuk be...már tényleg sok...Na.

A bejegyzés trackback címe:

https://hejnelkulihagyma.blog.hu/api/trackback/id/tr4916374980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása