Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

héj nélküli hagyma

héj nélküli hagyma

Napi motiváció, mert Szeretlek Titeket

2021. március 05. - héj nélküli hagyma
web_motivation_ladder.jpg

Sokszor hallom emberektől, hogy szeretnének több pénzzel rendelkezni, jobb, magasabb színvonalon élni, de nem engedi meg az élethelyzetük. Kevés pénzt keresnek, így életszínvonaluk is alacsony, ezért olcsó, hitvány dolgokat tudnak csak vásárolni.

A szívem szakad meg minden alkalommal, amikor nézem a vergődésüket, ugyanis nem látják a véget nem érő körforgást, melyet életnek neveznek. Veszik az olcsó, hitvány dolgokat, ami nem okoz nekik örömet, de megveszik, mert erre van pénzük. Aztán jön a hó eleje, megjön az utalás ugyanarról a hitvány összegről, beletörődve megingatják fejüket, szomorúan otthagyják az iSTYLE bejárati ajtaját az Andrássyn, és átmennek a szomszéd sarki GSM Palotába.

Vajon van megoldás?

Igen...Van.

Az alacsony színvonal ugyanis alacsony színvonalat szül. Biztos hallottátok a mondást, hogy "Az erőszak erőszakot szül". Na, ez ugyanaz. A problémát tehát a gyökerénél kell megoldani, és el kell kezdenetek végre a hőn áhított életszínvonalon élni. Ijesztő tudom, de el kell szakadni a GSM Palota komfortos középszerűségéből, és be kell lépni az iSTYLE valódi boldogságot jelentő kapuján. Nem lesz könnyű, előre mondom. Minden kezdet nehéz. A fizetésetek egyik fele el fog menni a legújabb iPhone-ra, a másik pedig a színben passzoló fülhallgatóra, és minden sejtetek üvölteni fog, hogy ne tegyétek, de bízzatok bennem, meg kell tennetek.

És, hogy mi fog történni?

El fog menni a fizetésetek a hónap első napján. És ez hiányozni fog. Nagyon. Ételre kellett volna költeni, meg gyógyszerekre. Iskolai cuccokra a gyereknek, meg fűtésre. De ez a hiány egy vákuumot fog képezni, a vákuum pedig minden egyes nap egyre nő, amikor áram, fűtés és víz nélkül vacogsz a két kisiskolás gyermekeddel a nappali plusz fél szobás panel lakásban.

Már látjátok igaz, hogy merre halad a dolog?

Vákuumnak fel kell töltődnie valamivel. És bizony azzal fog feltöltődni, aminek a hiánya eleve létrehozta. Ez egyszerű fizika, így működik a természet. Be fog hát áramlani a pénz. SOK PÉNZ. Minden költéssel egyre több és több és több. Ugye milyen egyszerű? Szinte már nevetséges, de ne hibáztassátok magatokat, hogy eddig nem jöttetek rá. A megszokás rabjai voltatok, de én azért vagyok, hogy segítsek nektek. És nekem a legnagyobb öröm az életben ez...Ha segíthetek.

Nem is mondok többet, menjetek. Költsetek és sokasodjatok. Áldás Nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://hejnelkulihagyma.blog.hu/api/trackback/id/tr3216450784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása