Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

héj nélküli hagyma

héj nélküli hagyma

Instant út a BOLDOGSÁGHOZ

2021. január 25. - héj nélküli hagyma

1_nm4_wwwrqt2eveqwpr6d9g.jpeg

Szeretnélek megismertetni titeket azzal a forradalmi módszerrel, ami egy csapásra minden gondotokat megoldja, boldog és kiegyensúlyozott emberré tesz. Nem gondoltátok, hogy ilyen is van, mi? És ráadásul INGYENES! Készen álltok? Hát akkor...

ÜLJETEK LE MEDITÁLNI BASSZAMEG...MOST!!!

Szorongat a járvány miatti helyzet?...MEDITÁLJÁL!

Elviselhetetlen a globális felmelegedés miatti folyamatos híreket követni, és úgy érzed, semmit nem tehetsz?...De...MEDITÁLJÁL BASZDMEG!

Összevesztél az asszonnyal és szétvet az ideg egész nap?...MEDITÁLJÁL!

A pasid megbántott reggel, és nem tudod, hogy bocsáss meg neki?...MEDITÁLJÁL!

Azt hiszed se merre sem tart az életed, és eleged van, hogy mindenki arról beszél, hogy légy pozitív?...Kitaláltad...MEDITÁLJÁL!

Úgy érzed sosem fogod tudni a gyerekkori traumáidat feldolgozni?...MEDITÁLJÁL A KURVA ÉLETBE!

MEDITÁLJÁL!

MEDITÁLJÁL!

MEDITÁLJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!!!!!!444!!!!!!!

Nem tetszik ez a stílus?....HELYES!...Nem érdekel, szóval el lehet húzni innen MEDITÁLNI!

Na puszi,

hagyma

...

...

...

A nemi vágy az egyetlen, mely lényünk eredetéből fakad, ezenkívül valamennyi vágyunkat mi termeljük a magunk számára. S ahogy létrehoztuk, átadjuk neki az uralmat önmagunk fölött. A vágy létrejöttének pillanatában azt hazudja nekünk, hogy van bennünk egy hiány, mely életre hívta őt. Tudnunk kell azonban, hogy hiány nem létezik, hiszen ha szükségleteink biztosítottak, egy teljes élet valamennyi kelléke a rendelkezésünkre áll. A hiányérzet, mellyel önmagát indokolja, valójában maga a vágy hozza létre. A hazugság következménye, hogy a hiányt gondoljuk oknak és a vágyat okozatnak, ezért a hiány, nem pedig a vágy megszűnésén dolgozunk. A vágy mindig talál egy tárgyat, s önmaga megszűnését tárgyának megvalósulásától teszi függővé. Amint a tárgyat elérjük, a vágy ahelyett, hogy megszűnne, más célt keres magának, s újult erővel tör fel ismét. Ha hiányérzetem megszűnését vágyaim kielégülésétől várom, gondozom, kényeztetem a zsarnokot, mely uralkodik fölöttem. Ha felismerem, hogy valójában a vágy az ok, s a hiány az okozat, a megoldást vágyam megértésében találom meg. Ha megvizsgálom vágyamat, s megértem annak forrását, mely látszólag környezetem rám gyakorolt vonzásában, valójában önmagam meg nem értett természetében rejlik, a vágy magától eloszlik, s felszabadulok. Ha hiszek vágyaimnak örökké koldusszegény maradok, hisz világom fókuszában mindig az áll majd, ami nem az enyém. Ha eloszlatom vágyaimat, megszűnik bennem mindennemű hiányérzet, s amint nem hiányzik semmi, máris a világ minden kincsének birtokosa vagyok. /Puzsér Róbert, Forrás (részlet)/

A bejegyzés trackback címe:

https://hejnelkulihagyma.blog.hu/api/trackback/id/tr2716403360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása